2016-11-02 00:49:42• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Jól halad a munkájával

Napi horoszkóp november 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most fontosak lesznek a részletek, és minden apró dolog, ami egyáltalán nem kedvez Önnek. Jobban szereti, ha minden egészen spontán és gyorsan lezajlik. Minden aprólékos szöszmötölés, a felülvizsgálás, a visszakérdezés az idegeire megy majd. Nem lehet azonban elkerülni, ezeknek a dolgoknak is meg kell lenniük.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Új erővel vetheti magát a munkájába, aminek meg is lesz az eredménye. Ráadásul nemcsak a főnökeit, de saját magát is elégedettséggel tölti el az eredmény. A problémák most szinte önmaguktól oldódnak meg.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sértő szavaival megbántotta egy közeli ismerősét, amitől lelkifurdalása támadhat. Kesergés helyett inkább vegye a fáradtságot, és hívja fel az illetőt! A tisztázó beszélgetés az ön lelkét is megnyugtatja majd.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jól halad a munkájával, és többet tud teljesíteni a tervezettnél is. Ma éjjel figyeljen jobban az álmaira. Különleges jelentőséget kapnak.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Úgy érzi, hogy nagyon sok mindennel elmaradt az utóbbi időben, főleg, ami a kalandokat, a társasági életet illeti. Ma szívesen flörtöl, és néhány csodáló pillantást is elkaphat. Lehet, hogy egy munkatársa is többet érez Önnel szemben puszta barátságnál...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma megfontoltnak kell lennie minden, a munkahelyével kapcsolatos kérdésben. Ha változtatni akar, nagyon alaposan meg kell vizsgálnia a lehetőségeket. Semmiképpen ne döntsön dühből! Ne mondjon ma még se igent, se nemet senkinek!

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Maradjon továbbra is óvatos. Most olyan dolgokra is rákényszeríti az élet, amihez nincs kedve. Van azonban ma kedvező bolygóállás is, ami az életét könnyebbé és vidámabbá teszi. Még egy új szerelem is beléphet az életébe.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha valamilyen üzleti vállalkozásba szeretne fogni, alaposan gondolja meg, mennyit fektet bele. Bármit is tesz most, annak erős hatása lehet a jövőjére akár pozitív, akár negatív értelemben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap számvetést készít: ne csak a kudarcokat számolja, hanem értékelje a sikereit is. A „vereséget" is kezelje a helyén, ez a tapasztalat segíti hozzá a fejlődéshez. A kedvesének van egy meglepetése az ön számára, amivel teljesen megvigasztalja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kicsit lassítania kellene, mert a családja már nem bír lépést tartani önnel. A költekezését sem ártana visszafognia, főleg, mert úgy tűnik, az utóbbi időben kicsit önzővé vált ezen a téren, és csak a saját igényeivel számol.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha Ön egyedül álló, tartsa nyitva a szemét és a fülét. Váratlan találkozásra számíthat a mai napon. Akármennyire rohan is, jobb, ha szakít egy kis időt az illetőre. A friss románcból még komoly kapcsolat is lehet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha friss a párkapcsolata, akkor megtörténhet, hogy az újdonsült párja nem tölti be a hozzá fűzött reményeit. Elképzelhető, hogy minden rendben van az illetővel, csak önnek túlságosan nagyok az elvárásai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: